Sporazum
1. Igranjem igrice slazete se sa sledecim:

1.1. Procitali ste u potpunosti pravila igre pre pocetka igranja.

1.2. Pocetak igranja igrice podrazumeva da ste prihvatili sve uslove sporazuma bez ikakvih izuzetaka ili ukljucenja sa vase strane. Koriscenje igrice sa drugim uslovima je zabranjeno.

1.3. Ukoliko se ne slazete sa uslovima koriscenja ili nemate pravo da prihvatite uslove potrebno je odmah prekinuti koriscenje igrice.

1.4. Uslovi (ukljucujuci sve delove istih) mogu biti promenjeni od strane administracije bez dodatnih obavestenja. Novo izdanje uslova koriscenja stupa na snagu od momenta objavljivanja na sledecoj URL: http://tiwar.rs/ ukoliko nije drugacije naznaceno u novom izdanju uslova koriscenja.

2. Opsti uslovi koriscenja igrice:

2.1. Kao korisnici u igrici mogu biti samo sposobna lica starija od 18 godina.

2.2. Koriscenje specificnih karakteristika igre dozvoljeno je samo kad korisnik zavrsi registraciju igre na sajtu , kao i kad izvrsi placanje usluga.

2.3. Placene usluge nude korisnicima da ugovore kod operatera koji pruzaju usluge mobilne telefonije, ili placanjem agenta (u daljem tekstu – „Operater“).

2.4. Spisak funkcija, upotreba koja zahteva preregistraciju korisnika, a placene usluge se utvrdjuju u odluci Uprava i mogu se razlikovati od vremena.

2.5. Navodjenjem indentifikacionih podataka povezanih sa korisnickim nalogom izvrsavanjem placanja, potvrdjujete da ste korisnik koji je registrovao ovaj nalod ili deluje u njegovo ime i za racun svojih interesa, Finansiranjem racuna o igri korisnika zasniva se na podacima dobijenim od strane operatera.

2.6. Neke tehnicke, organizacione, finansijske i komercijalne uslove igre, ukljucujuci i funkcionalnost placenih servisa mogu biti napavljeni ​​ dostupni korisnicima razlicite likacije na satu igre.

3. Administracija nudi registrovanim korisnicima sledece:
  • Napravite na sajtu igre karakter i kontrole;
  • Koristite tehnicke sposobnosti u igri za razmenu stvari sa drugim igracima;
  • Koristite tehnicke mogucnosti igre za slanje i primanje poruka od/za drugih korisnika;
  • Postavljanje i citanje poruka drugih korisnika na forumu igre.


4. Prihvatanjem sporazuma vi izjavljujute i garantujete da:

4.1. Imate neophodna prava i ovlascenja da zakljucite sporazum i sprovedete ga;

4.2. Da cete koristiti igru iskljucivo u svrhe dozvoljene ovim sporazumom u skladu sa njegovim odredbama kao i zatevima vazecih zakona i prakse;

4.3. Da necete ucestvovati u bilo kakvim aktivnostima koje su u sukobu ili ometaju pruzanje igre (ili otezavaju rad hardvera, mreze ili softvera koji pokrece igricu);

4.4. Da vase koriscenje igre za specificne namere ne krsi imovinu i/ili moralna prava trecih osoba, kao i zabrana i ogranicenja koja namecu vazecim zakonom, ukljucujuci bez ogranicenja autorskog i srodnih prava, zigova, servisnih oznaka i oznaka porekla, industrijski dizajnprava, prava na koriscenje slike ljudi, zivih ili mrtvih, itd. Materijali postavljeni od vas ne sadrze informacije i/ili slike koje vredjaju ljudsko dostojanstvo, zagovaraju nasilje, [pornografiju, droge, rasne ili eticke mrznje, itd. I vi ste dobili sve potrebne saglasnosti od nadleznih lica u vezi sa koriscenjem materijala.

5. Prihvatanjem sporazuma, vi shvatate i prihvatate da:

5.1. Igra je namenjena za licne, porodicne i druge ne preduzetnicke aktivnosti pojedinca. Koriscenje igre za komercijalne svrhe je zabranjeno.

5.2. Igra je obezbedjene „kao sto je“, i stoga nemate nikakvu garanciju da ce igra zadovoljiti vase potrebe, usluge ce biti neprekinute, kontinuirane, sigurne i bez greske, rezultati koji se mogu dobiti koriscenjem igre bice tacni i pouzdani, a kvalitet svih proizvoda, usluga, informacija i drugih sadrzaja dobijenih pomocu igre ce zadovoljiti vasa ocekivanja, i sve greske u softveru igre ce biti ispravljene.

5.3. Posto je igra pod stalnim promenama i dopunama nove funkcionalnosti, oblik i priroda usluga moze da se promeni s vremena na vreme, bez prethodne najave. Administracija ima pravo da po sopstvenom nahodjenju, da prekine (trajno ili privremeno) da pruza usluge (ili bilo koje funkcije u okviru usluga) vama ili korisnicima uopsteno, bez vaseg prethodnog obavestenja.

5.4. Dizajn sajta, softver i podrska namenjena za pristup preko mobilnog terminala putem mobilnih usluga putem WAP i/ili GPRS. Kada se pristupa putem drugih uredjaja i / ili drugog protokola, igra mozda nece ispravno raditi.

5.5. Administracija nije odgovorana za kvalitet i brzinu prenosa podataka. Sva pitanja o stabilnosti veze, konfiguraciji, podesavanjima, mobilnim telefonima i druge slicne tehnicke probleme treba upucivati Operatoru.

5.6. Administracija nema nikakve veze sa materijalima koje su napisali korisnici na sajtu (u daljem tekstu – „Sadrzaj“), i ne razmatra sadrzaj, autenticnost i bezbednost ovih materijala, kao i njihovu uskladjenost sa vazecim zakonom, a korisnik ima potrebna prava na obim njihovog koriscenja.

5.7. Koriscenjem igrice mozete dobiti sadrzaj koji moze sadrzati informacije koje se smatraju uvredljivim ili nepristojnim, a u suprotnosti su sa vazecim zakonom i pravima treceg lica.

5.8. Sve odgovornosti za sadrzaj i uskladjenosti sa zahtevima vazeceg zakona uzima lice koje je stvorilo ovaj sadrzaj i / ili postavio na sajt igre.

5.9. Igra moze da sadrzi linkove ka drugi resursima, a administracija nije odgovorna za dostupnost tih sredstva za njihov sadrzaj i sadrzaj reklamnog materijala, ili za bilo koje poseldice koje proizlaze iz koriscenja ovih resursa, njihov sadrzaj ili reklamiranje.

5.10. Vi ste odgovorni za svako krsenje svojih obaveza iz ovog sporazuma i / ili vazeceg zakona, kao i za posledicu takvih krsenja (ukljucujuci i bilo koji gubirak ili stetu koja moze nastati vlasniku igre kao i trecim licima).

5.11. Administrator zadrzava sva prava da ukloni bilo koji sadrzaj sa sajta, ili privremeno zabrani pristup bez objasnjenja.

5.12. U slucaju ponavljanja krsenja uslova ovog ugovora i / ili zahteva zakona, uprava zadrzava pravo da okonca nalog korisnika u potpunosti ili bilo kojoj od svojih usluga (blogovi, sajt, fajl servera, itd.).

5.13. Da u slucaju bilo kakvih potrazivanja trecih lica u odnosu na bilo koju povredu imovine i / ili moralnih prava trecih lica, kao i zakonodavstvo zabrane ili ogranicenja, u potpunosti da kompenzuje gubitke uprave.

5.14. Administracija ce biti eliminisana iz bilo kakve odgovornosti u vezi sa povredama koje ste priznali, kao i nanosenja stete ili gubitak pod navedenim okolnostima.

5.15. U svim okolnostima, odgovornost uprave je ogranicena na 30 (trideset) dolara i dodeljuje se u slucaju kvara u svojim akcijama.

6. Slazete se da dobijate sa sajta e-mail i SMS poruke (u daljem tekstu – "Novosti") znacajnih dogadjaja sa svojih informacionih resursa u sistemu, pod sledecim uslovima:

6.1. Uprava je saglasna da koristite obavestenja da vas oavestimo samo o mogucnostima sistema i / ili o promenama u svojim informacionim resursima.

6.2. Administracija se obavezuje da ne prati obavestenja reklamnih poruka od trecih lica.

6.3. Uprava pruza korisniku da podesi frekvenciju i uzroke prijema obavestenja do potpunog odbijanja da primi obavestenje.

7. Od momenta registracije korisnika, korisnik pristaje na automatsku opradu, koriscenje i sirenje njegovih licnih podataka.

8. Ostali uslovi:

8.1. Na sporazum i odnos stranaka primenjuje se zakon Ruske Federacije.

8.2. Svi sporovi po ovom sporazumu, a u vezi sa njim se smatraju nadleznim od strane ruskih sudova, u skladu sa opstim pravilima.

8.3. Priznanje od strane suda bilo koje odredbe ovog sporazuma smatra se nevazecim i ne podrazumeva ponistavanje drugih odredbi.

8.4. Ovaj dokument pruza celokupni dogovor izmedju strana od trenutka prijema od strane vas u skladu sa clanom 1 sporazuma i zamenjuje sve prethodne ili pretpostavljene sporazume.
Napusti igru
Podrska i informacije
0,011 sek, 23:41:56 | Online: 30
support@tiwar.rs
Overmobile © 2019, 18+